free live tv online

Televisie in Griekenland

De Griekse TV is heel flexibel en divers, met de Griekse Omroep (ERT SA), bestaande uit drie grote staatszenders (ERT1, ERT2 en ERT3), plus vele andere onafhankelijke kanalen die voldoen aan de behoeften van het Griekse publiek. Ondanks recente gebeurtenissen, zoals de sluiting van de Griekse radio en televisie vanwege de economische problemen, is ERT weer in de lucht en zijn populariteit lijkt zelfs meer te zijn toegenomen. Daarnaast is er de zender HOUSE, die de vergaderingen van het Griekse Parlement uitzendt.

De Griekse TV heeft ook talloze onafhankelijke TV-stations.  MEGA TV is de oudste, opgericht in 1989 en gratis te bekijken.  Het biedt nieuws en entertainment, films en tv-series. Ook is er ANT1 TV, dat sinds 1989 actief is. De in 1993 geïntroduceerde SKAI TV-zender is overwegend een nieuwszender. In de afgelopen jaren heeft het zijn doelgroep echter uitgebreid en biedt het nu een meer complete entertainmentoplossing (hoewel nieuws nog steeds het handelsmerk is van SKAI).

STAR TV is een kanaal dat zich vooral concentreert op entertainment en showbizzroddels, en richt zich voornamelijk tot jongere leeftijdsgroepen. O TV ALPHA is een ander kanaal, actief sinds 1993, en met als doel te informeren, naast volop vermaak.

Dit zijn slechts enkele van de meest populaire Griekse TV-zenders. Er zijn veel meer gespecialiseerde kanalen, die ook populair zijn, maar minder mainstream.  Zo is er bijvoorbeeld MAD TV, dat muziek uitzendt en kijkers informeert met nieuws, interviews en streaming video clips.

Kijk live tv vanuit Griekenland. Gratis online tv streaming in het Grieks. Kijk Griekse tv gratis online en volg het nieuws, sport en tv-series die nu worden uitgezonden op de Griekse tv. Je kunt Griekse tv via live streams rechtstreeks op je smartphone, pc of tablet bekijken, zelfs als je in Nederland zit. Woon je in Nederland? Mis je Griekenland? Live tv uit Griekenland is slechts één klik verwijderd. Volg de beste programma's uit Griekenland via kijkdirect.nl en geniet van je favoriete Griekse tv.

Bekijk Griekse tv gratis online

Kies uit een ruim aanbod van tv-zenders in Griekenland; Nepit 1 – de belangrijkste nationale tv- en radiozender. Of kies als alternatief voor Mega TV of Alpha TV, met een breed aanbod in voor live streaming beschikbare programma's. Bekijk nieuwskanalen zoals SBC TV, de sportkanalen Nepit Sports of Action Sports en meer.

Tags:
Griekse televisie, Griekse tv, gratis online streaming, live stream tv, tv uit Griekenland, να παρακολουθήσετε τηλεόραση., online tv, Griekse tv online, kijk gratis Griekse tv, Online tv, gratis tv online

 

Tv uit Griekenland, kijk gratis naar griekse tv kanalen: TV Greece. MEGA TV, Skai, ALTER, Ellada TV, Astra TV, Mad TV