free live tv online

Live tv in Frankrijk

Live TV in Frankrijk omvat de TV-zenders TF1, France 2, France 3, M6, Sports en veel andere gratis te bekijken zenders.  TF1 is de grootste TV-zender in Frankrijk. Het is particulier eigendom en biedt mainstream entertainment, nieuws en films.  France Télévisions is de Franse publieke omroep en biedt een breed scala van TV-programma's via haar vele kanalen.

France 2 is het vlaggenschip onder de France Télévisions kanalen. Het biedt een breed scala van programma's waaronder nieuws, series, sport, films, documentaires en nog veel meer. France 3 is ook een nationale televisiezender, maar biedt meer wat betreft regionale programma's. France 4 en France 5 zenden een verscheidenheid van programma's uit, veel op het gebied van cultuur en kunst.

M6 is een erg populaire TV-zender in Frankrijk.  De zender biedt talloze entertainmentprogramma's, waaronder geïmporteerde programma's uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Dit kanaal is in handen van Groupe M6, die ook de W9 TV-zender leiden, die qua inhoud vergelijkbaar is met M6. 

Er zijn veel andere TV-zenders beschikbaar, zoals Arte, een Frans-Duits TV-samenwerkingsverband die kunst en cultuur uitzendt, Canal Plus, een betaald filmkanaal en andere gratis TV-kanalen zoals Direct8, TMC en NT1.

Nieuws, sport, kinderen en films

France 24 en BFM TV zijn slechts twee van de nieuwskanalen die gratis beschikbaar zijn in Frankrijk. Er zijn ook enkele kanalen gewijd aan sport, zoals RMC Live. Kinderzenders omvatten Ludo, Zouzous, Canal J, Boomerang, Nickelodeon en Gulli.

Bekijk gratis live televisie uit Frankrijk. Volg de tv uit Frankrijk en geniet direct online van Franse tv-programma's.

 

Kijk Franse tv gratis online, voor kwalitatief hoogstaande tv-programma's direct uit Frankrijk. Via kijkdirect.nl kun je de Franse tv in Nederland bekijken, rechtstreeks afgeleverd op je pc, laptop of tablet. Live streaming tv uit Frankrijk is slechts één klik verwijderd. Blijf op de hoogte van alle nieuws-, sport-, drama- en opinieprogramma's van de Franse televisie, met Franse tv-zenders.

Tot de populairste Franse tv-kanalen behoren TF1 en France 2. M6 zendt Amerikaanse series uit, zowel in het Frans als in de originele taalversie. BFM en France 24 zijn doorlopende nieuwszenders met live stream uitzendingen. Bovendien kun je live streaming tv en video on demand kijken van talloze tv-kanalen voor alle interesses, waaronder de kinderzender ZouZous, de culturele zender Arte en Direct, sport en nog veel meer.

Tags: Franse tv online, Franstalige tv, online streaming, video on demand, regarder la tele Français, gratis online tv, France tv, Direct France, live stream tv. Tv uit Frankrijk, kijk gratis naar franse tv kanalen: TF1, France 2, Direct 8, Canal Plus live tv, Arte, Direct Star, IDF1, France24, France 3, France 4, France 5