free live tv online

Live televisie in Duitsland

In Duitsland kan het aanbod van reguliere televisie worden onderverdeeld in drie divisies: De publieke zenders ARD en ZDF, die zich vooral richten op het oudere, meer traditionele publiek; de commerciële omroepen van de RTL Group en ProSiebenSat.1 en de Betaal-TV-kanalen van Sky.

De zender ARD wordt ook wel "Das Erste" (de eerste) genoemd en wordt gevormd door de negen regionale omroepen WDR, SWR, SR, RBB, NDR, MDR, HR, BR en Radio Bremen. Elk draagt bij aan het maken van programma's en het uitzenden van content op nationaal niveau voor het Eerste Kanaal.

ZDF staat bekend als het Tweede Kanaal en dit netwerk heeft een verscheidenheid van zenders. De belangrijkste zijn ZDF Info en ZDF Kultur, maar er is ook de innovatieve, op de jeugd georiënteerde zender ZDF Neo. Gemiste programma's zijn beschikbaar in de ZDF-mediabibliotheek en kunnen on demand worden bekeken.

Om de openbare programmering af te ronden is er een kinderzender genaamd Kika Phoenix, evenals 3Sat (met ORF en SRF) en het Frans-Duitse kanaal ARTE dat programma's biedt die te maken hebben met kunst en cultuur.

De RTL Group SA biedt gratis te bekijken TV-zenders waaronder RTL, RTL II, VOX, Super RTL, RTLNitro en de nieuwszender N-TV. Deze kanalen kunnen worden bekeken via streaming, maar zijn ook beschikbaar op aanvraag. De grootste concurrent van de RTL Group is ProSiebenSat.1 Media AG met de kanalen ProSieben, Sat1, Kabel Eins, Sat1 Gold, Sixx en ProSieben Maxx[RJ1] . Nogmaals, vele programma's worden gratis gestreamd via internet en TV, maar voor bepaalde content moet wel worden betaald.  Ook zijn er talloze kleinere regionale en lokale kanalen.

Nieuws, sport, kinderen en films

De Duitse TV biedt een schat aan verschillende themakanalen. De belangrijkste nieuwszenders zijn N24, N-TV en Tagesschau24 ARD.  Kika (van ARD en ZDF), Nickelodeon en Cartoon Network zijn marktleiders op het gebied van uitzendingen voor kinderen.

Voor sportuitzendingen is de Betaal-TV-zender Sky de belangrijkste zender, met live-uitzendingen van de Bundesliga en de Champions League. Er zijn enkele gratis te bekijken live sport streams beschikbaar, waaronder RTL met de Formule 1, ZDF Champions League magazine en de Europa League op Kabel Eins.

Online streamen van films en TV-series wordt steeds populairder in Duitsland. De Amerikaanse marktleider Netflix is vertegenwoordigd, evenals de Duitse streamingkanalen Maxdome en Watchever.

 

Bekijk gratis online tv vanuit Duitsland via kijkdirect.nl. Nu kun je genieten van live streams van de Duitse tv op je smartphone, pc of tablet en gratis online kijken. Kiezen uit een groot scala aan Duitse tv-zenders en programma's voor elke smaak. Bekijk Duits voetbal, films of documentaires. Veel Duitse tv is beschikbaar om in Nederland te bekijken via online live streaming of video on demand. Volg je Duitse favorieten met gratis live televisie uit Duitsland.

Tot de Duitse tv-kanalen behoren ARD Das Erste Live voor sport en entertainment en de grootste Duitse tv-zender, ZDF Live Streaming voor nieuws, sport en actualiteiten. Probeer RTL of Pro Sieben Serien voor series en comedy. Blijf op de hoogte van het regionale nieuws uit je omgeving of bekijk kinderzenders zoals Ki Ka Fernsehen en meer.

Tags:
Gratis online tv, Duitse tv, Duitse TV online, live stream tv, online tv, televisie, Live-TV, video on-demand, Deutsche TV.. Tv uit Duitsland, kijk gratis naar duitse tv kanalen: ARD, ZDF, RTL, Pro7, Sat1, Vox, Supermediathek.de, NRD, WDR, Kabel1, RTL2, RTL Now