free live tv online
Play Kijk.nl (SBS, Net5, Veronica)

Kijk.nl (SBS, Net5, Veronica)

Kijk.nl toont op haar website clips en hele uitzendingen van haar populairste programma’s. KIJK is het nieuwe videoplatform van SBS6, Net5 en Veronica.

SBS 6

SBS 6 is de vertrouwde amusementszender van Nederland, met programma’s waarin de emotie van de kijker centraal staat. Met nieuwsprogramma’s, reality, series en films raakt SBS 6 dagelijks honderduizenden Nederlandse gezinnen. SBS 6 begon met uitzenden op 28 Augustus 1995. In de begintijd richtte de zender zich vooral op een jong mannelijk publiek met een programmering gericht op series, films, sport en seks. Je kon op SBS 6 genieten van brutale realityprogramma’s, maar ook van de Nederlandse soapserie ‘Goudkust’. Het profiel van de zender verandere langzaam van jong, mannelijk en brutaal naar een amusementszender voor een bredere doelgroep. Tegenwoordig is Utopia de grootste hit. SBS 6 vormt samen met de zenders Net 5 en Veronica onderdeel van het productiebedrijf SBS Broadcasting. In 2011 kwam SBS in het bezit van het Finse mediaconcern Sanoma. Ook Talpa kreeg 33% van het mediabedrijf in handen. Zie hier programma's van SBS 6 terug.
 

Net 5

Net 5 is de vrouwenzender van de Nederlandse commerciële televisie, met internationaal geliefde dramaseries, comedy’s en romantische films. 
Net 5 begon met uitzenden in 1999, als eerste ‘zus’ van de commerciële zender SBS 6. Samen met SBS 6 en Veronica valt Net 5 onder het productiebedrijf SBS Broadcasting. In 2011 kwam SBS in het bezit van het Finse mediaconcern Sanoma. Ook Talpa kreeg 33% van het mediabedrijf in handen. Net 5 terugkijken.
 

Veronica

Veronica is voor jonge, ambitieuze kijkers die alles uit het leven willen halen. De zender biedt betrokken en spannende series, films en reality programma’s. 
Veronica begon met uitzenden in 2003 onder haar huidige naam. De oorspronkelijke zender V8 werd overgenomen door SBS Broadcasting en omgedoopt tot Veronica. Daarvoor heette het kanaal al Fox 8 en TV10 Gold. Samen met SBS 6 en Net 5 is Veronica voor 67% eigendom van het Finse Mediaconcern Sanoma en voor 33% van het Nederlandse Talpa. 

Tags: kijk.nl, kodi, zoo, gemist, app, the island, ncis, doet het niet, downloaden, divorce, werkt niet