free live tv online
Play Olympische Spelen

NOS Olympische Spelen 2024 Live

Zo kijk je naar de Olympische Spelen bij de NOS
 
De Olympische Spelen van 2024 in Parijs zijn een niet te missen evenement, en de NOS zorgt ervoor dat je niets van de actie hoeft te missen. Dagelijks zijn er uitgebreide live-uitzendingen op televisie via NPO 1, 2 en 3, die je vanaf de vroege ochtend tot laat in de avond kunt volgen. Naast de televisie-uitzendingen biedt de NOS ook een breed scala aan livestreams via NOS.nl en de NOS-app. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot de sportwedstrijden, ongeacht of je op je computer, smartphone of tablet kijkt. Met dagelijkse samenvattingen, achtergrondverhalen en analyses, ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hoogtepunten van de Spelen.
 
Dit zijn de sporten die je live kan bekijken 
 
Tijdens de Olympische Spelen focust de NOS zich op een breed scala aan sporten, met speciale aandacht voor disciplines waarin Nederland uitblinkt. Atletiek, zwemmen en wielrennen zullen veelvuldig worden uitgezonden, met live verslaggeving van zowel de voorrondes als de finales. Daarnaast krijgen ook teamsporten zoals hockey en voetbal veel aandacht, vooral wanneer de Nederlandse teams strijden om de medailles. Andere sporten zoals turnen, roeien en judo, waar Nederland traditioneel sterk in is, komen eveneens uitgebreid aan bod. Nieuwe sporten zoals skateboarden en sportklimmen, die hun Olympisch debuut maken in Parijs, zullen ook te zien zijn. De NOS zorgt ervoor dat kijkers niets hoeven te missen van deze spectaculaire en diverse sporten, met live-uitzendingen, herhalingen en uitgebreide analyses.
 
Welke Nederlandse atleten en ploegen maken kans op goud?
 
Nederland heeft een sterk team dat afreist naar de Olympische Spelen van 2024, met verschillende atleten die kans maken op goud. Femke Bol is een topfavoriet op de 400 meter horden en de 400 meter vlak, waar ze al indrukwekkende resultaten heeft behaald. In het wielrennen behoren Mathieu van der Poel en Annemiek van Vleuten tot de kanshebbers voor de gouden medaille in de wegwedstrijden. Bij het zwemmen zijn er hoge verwachtingen van Arno Kamminga, die zich zal meten op de schoolslag. Het dameshockeyteam, dat wereldwijd aan de top staat, is ook een grote kanshebber voor goud. Andere sporten waar Nederland goed vertegenwoordigd is, zijn roeien met sterke teams in verschillende bootklassen, en judo met onder andere Sanne van Dijke. Deze atleten en ploegen hebben de potentie om Nederland trots te maken tijdens de Spelen in Parijs